Cos de cumparaturi 0 item - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Dupa o experienta personala diversa in lucrul cu copiii, noi insine avand patru copilasi, am ajuns la concluzia ca joaca, implicit jocurile si jucariile, sunt foarte importante pentru ei. Nu sunt doar obiecte de distractie, ci mai ales de dezvoltare si invatare. De aceea vrem sa impartasim si cu alti parinti atat idei, cat si jucarii care ne-au fost de folos, pe care le-am folosit cu placere sau care, noi fiind, sunt puse la dispozitia Dumneavoastra, recomandate cu incredere.

 

Ati inteles bine, cele mai multe din jucarii sunt folosite, insa in stare foarte buna, chiar impecabila - sunt oferite detalii si fotografii clare in dreptul fiecarui produs. In plus, preturile sunt accesibile, comparativ cu preturile din magazine. Marcile Ravensburger, Haba, Schmidt, Piatnik, Chicco, VTech, Fisher Price sunt deja cunoscute, calitatea fiind de necontestat. In ideea ca o jucarie este si arata ca noua doar atat cat e ambalata in cutia originala, pentru multi dintre parinti nu se mai justifica pretul unei jucarii noi cumparate din magazin, caci dupa o joaca buna, jucaria sau jocul deja nu mai sunt si nu mai arata ca noi. Avantajul este ca la pretul unei jucarii noi se pot cumpara doua, trei sau chiar mai multe jucarii la mana a doua.

 

Provocarea noastra este sa incercati, sigur nu veti fi dezamagiti!

 

Mai multe despre noi puteti citi si in articolul de AICI .

 

Fiintam ca PFA la Wirtschaftskammer Österreich, Dahman Ioan – Papier- und Spielwarenhandel. Facturile emise, cu semnatura, stampila si cod fiscal, sunt in limba germana, pe acest fond de activitate.

 

CONTACT :  juliatoysoffice@gmail.com