Cos de cumparaturi 0 item - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

URMATOAREA EXPEDIERE : pe 9 octombrie, din Satu Mare.

 

Un INDRUMAR PAS CU PAS al unor facilitati de pe site puteti gasi aici : facebook -   julia-toys.ro.

Despre noi:

 • Locuim in Austria, fiintam ca PFA la Wirtschaftskammer Österreich, Dahman Ioan – Papier- und Spielwarenhandel . Steuernummer: 224/4206 . Facturile emise, cu semnatura, stampila si cod fiscal, sunt in limba germana, pe acest fond de activitate. Jocurile, cartile si jucariile cu texte, reguli de joc si meniu in limba germana se adreseaza cunoscatorilor de limba germana din Romania ( atat pentru uz privat, cat si public, in scoli, crese, gradinite si afterschools), astfel incat site-ul Julia Toys nu se obliga sa ofere indicatii sau reguli in limba romana clientilor care totusi comanda aceste materiale, fara a cunoaste limba germana.In cazul in care exista meniu electronic sau reguli de joc in alte limbi internationale sau in limba romana, se va preciza acest lucru in descrierea produselor. Prin efectuarea unei comenzi, se subintelege faptul ca ati luat aminte de aceste detalii si ca sunteti de acord cu cele precizate mai sus.

 


Informatii generale:

 • Coletele se expediaza prin posta romana sau prin curier rapid, exclusiv cu plata in avans prin depunere in cont.Taxele de expediere sunt suportate in intregime de catre cumparator.
 • Coletele se expediaza de 1-2 ori pe luna,de aceea cumparatorul se obliga sa se informeze despre data urmatoarei expedieri,mai ales cand comanda vizeaza un anume termen limita(de exemplu,cand jucariile sunt cumparate pentru o zi de nastere).In momentul in care cumparatorul face o comanda,se intelege implicit ca s-a informat despre urmatoarea expediere si este de acord.
 • Daca in momentul expedierii, figureaza comenzi neachitate, acestea vor fi anulate, iar produsele repuse in vanzare. Persoanelor care comanda si nu onoreaza comenzile sau care comunica faptul ca renunta in mod repetat la comenzile facute nu li se vor mai aproba comenzi ulterioare, fara nicio explicatie.
 • Julia Toys foloseste adresa Dvs de email si datele personale strict in vederea comenzilor si a promovarii site-ului,aceste informatii nefiind oferite unei terte persoane.


Informatii despre produse:

 • Jucariile si jocurile prezente pe site sunt preponderent second hand.Din acest motiv,cele mai multe din produse sunt intr-un singur exemplar,asa incat,la comandarea lor de catre dvs,stocul ramas va fi zero in dreptul produselor deja comandate.
 • Jucariile si celelalte produse pentru copii sunt alese si achizitionate contra cost exclusiv din strainatate,de la persoane private,nu de la depozite second hand, nu sunt primite prin donatii, caritate sau altceva de acest gen.
 • Se urmareste foarte mult achizionarea unor jucarii calitative,functionale si impecabile estetic.Jocurile sunt intregi,implicit numarul de piese/jetoane/figurine.Daca unui produs ii lipseste vreo componenta sau are alte defecte mai putin observabile in fotografii,acest lucru se precizeaza clar in descrierea produsului.
 • Fotografiile sunt reale,poza fiind facuta de fiecare data pe fiecare produs in parte,nu sunt stoc generic.
 • Jocurile si jucariile sunt grupate pe categorii de varsta si interes,asa incat este EXCLUSIV responabilitatea parintelui de a da copiilor spre utilizare jucarii care nu sunt potrivite varstei.Eventualele accidente trebuie anticipate si prevenite de catre parinte(un joc cu piese marunte sau detasabile,cu muchii ascutite nu va fi oferit spre joaca unui bebelus,de exemplu).
 • Julia Toys va sta la dispozitie cu orice detalii cu privire la dimensiune,material,calitate,urmarind acuratetea descrierilor produselor si a informatiilor suplimentare solicitate.
 • Prin executarea unei comenzi,se presupune implicit ca ati citit,inteles si ca sunteti de acord cu conditiile de mai sus.
 • Julia Toys isi rezerva dreptul de a refuza/anula o comanda,fara vreo explicatie prealabila sau ulterioara.
 • Fotografiile si continutul site-ul sunt proprietatea Julia Toys,nu este permisa copierea si refolosirea acestor informatii.